Jdi na obsah Jdi na menu

Informace

9. 12. 2013

Silver Spoon je zemní poník a studentka Ponyvillské školy, která se vyskytuje v seriálu My Little Pony Friendship is Magic, kde hraje vedlejší roli.

Vzhled


Silver Spoon má srst šedé barvy, hřívu a chvost má dvojbarevnou a tvoří je bledě šedá barva a bílá barva.
Jejím znaménkem je lžička ze stříbra s fialovým diamantem, což taky naznačuje že je z bohatší vrstvy. Už samotné jméno na tento fakt naráží – anglické rčení „born with a silver spoon in mouth“ znamená, že se dotyčný narodil do bohaté rodiny.

Povaha a Diamond Tiara


Silver Spoon není ve skutečnosti taková jako jsme ji mohli vidět v epizodě Call of the Cutie, ve skutečnosti je milá, ale pravda že i namyšlená a škodolibá, veselá a vždy v dobré náladě. Umí vycházet s každým poníkem a je tolerantní, a ve skutečnosti proti Cutie Mark Crusaders nic moc nemá.
Jejím vzorem a zároveň nejlepší kamarádkou není nikdo jiný, než Diamond Tiara, kterou pořád poslouchá, obskakuje a podporuje a chce na ní udělat dojem (tím, že se často chová tak jako ona, hlavně při hádkách s Apple Bloom a Cutie Mark Crusaders ji podporuje, i když taková "úplně" není).
Jsou skvělé parťačky a jak ony tvrdí, jsou také "vůdkyně a nejlepší a nejkrásnější holky" třídy, a ani jedna druhou nenechá ve štychu.

Domov


Silver Spoon žije v Ponyvillu, ale není známo, kde přesně.

Výskyt


Je to vedlejší postava, a zatím neměla hlavní roli, jako Diamond Tiara.

Společně s Diamond Tiarou byly důležitými vedlejšími postavami v epizodě Call of Cutie, kde se obě dvě chovaly nepříjemně k Apple Bloom, a byly namyšlené. Vysmívaly se ji kvůli tomu, že neměla jako jediná ze třídy znaménko.

V epizodě The Cutie Pox měla Silver Spoon s Diamond Tiarou vedlejší role, kde ale více měla prostoru Silver Spoon při útočení na Apple Bloom, která již získala své "znaménko", pomocí choroby Cutie Pox, která poníkovi dá množství znamének a dostane super schopnost ve věcech, které mají znaménka představovat.

Family Appreciation Day – v téhle epizodě, měla Silver Spoon narozdíl od Diamond Tiary vedlejší roli s pár větami. Tu se ukázala její pravá tvář a i to, že není vždycky jenom na straně Diamond Tiary (zde fanoušci uvažovali, jestli se Silver Spoon nekamarádí s Diamond Tiarou a nenapodobuje jí, ze strachu, že nechce mít s ní žádné problémy).

Zajímavosti


V první epizodě, kde se Silver Spoon objevila, se chovala stejně jako Diamond Tiara. V dalších epizodách můžeme postupně vidět, jako se její charakter mění a mírní, až z ní v poslední epizodě, kde se objevila, udělali dobračku.

Silver Spoon

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář