Jdi na obsah Jdi na menu

Informace

9. 12. 2013

Pan Cake společně se svou ženou Paní Cakeovou vlastní cukrárnu ve městě poníků.

Vzhled


Pan Cake je žlutý poník. Jeho značka jsou tři koláčky. Má oranžový ocas a hřívu a pihy na čumáku. Obvykle nosí bílou zástěru, červeno-bíle pruhovaného motýlka a stejně barevný klobouk. Má velice dlouhé nohy a zelené dobrácké oči.

Příběh


Pan Cake a Paní Cakeová spolu mají dvě děti-dvojčata Pound Cakea a Pumpkin Cakeovou.

Jednou, když se zrovna oba starali o dvojčata, tak si náhle vzpomněli že mají naléhavou objednávku, ale neměl se kdo starat o Pound Cakea a Pumpkin Cakeovou. Tak zkoušeli každého poníka ale nikdo kromě Pinkie Pie neměl čas, ale Pinkie je podle nich velice nezodpovědná. Ale nakonec jí dvojčata svěřili. Pinkie Pie s nimi měla docela potíže ale nakonec je zvládla a Pan Cake s Paní Cakeovou z toho byli značně překvapení.

Ve své cukrárně dělají i speciality, například Spikeovi dělají koláčky z drahých kamenů. Třeba když měl Spike narozeniny tak je Pinkey Pie poprosila aby mu upekli koláček ze safírů, a když měla narozeniny Pinkey Pie, tak zase Twilight poprosila Cakeovi o pořádný dortík.

Povaha


Pan Cake je od přírody dobrák. Vždy se snaží vyhovět ostatním. Dělá moc dobré cukrovinky. Když zapomenou na nějakou objednávku, snaží se to velmi rychle dohnat a třeba upéct i něco navíc.

Pan Cake

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář