Jdi na obsah Jdi na menu

Informace

9. 12. 2013
Vzhled


Octavia má srst šedé barvy, hřívu a chvost má tmavě šedé barvy, která se blíží k černé. Má krásně fialové oči. Její znaménkem je houslový klíč fialové barvy.

Povaha

Octavia je tichá a zároveň vážná osoba, která se nejraději věnuje klasické hudbě a muzice.
 
Schopnosti a Opis tohoto Poníka


Octavii už jen díky znaménku každý pozná a ví, že Octavia je celebrita a jedna z nejlepších muzikantů společně s její kapelou, se kterou dobře vychází. Hraje většinou na velkých slavnostních obřadech a hostinách, a většinou hraje pro nějaké šlechtice, nejčastěji pro Celestii.

Její kapelu tvoří: Bluenothee (saxofon), Concerto (housle), Frederic Horseshoepin (klavír), Harpo Parish Nadermane (harfa), Symphony (housle)

Výskyt


Octavia je vedlejší postava, což znamená, že se vyskytuje výjimečně na pozadí a v oblasti města Canterlot.

Nejlíp a nejvíc jsme ji a její kapelu mohli postřehnout v epizodě The Best Night Ever, například na pódiu a nebo při písničce Pony Pokey. V téhle epizodě se nejvíc proslavila tak, že se dostala do povědomí fanoušků.

Sweet and Elite - v téhle epizodě se Octavia ukázala na chvíli i s dalšími členy kapely, kde hráli na záhradě Fancypantse, byli vidět jen v krátkých záběrech.

Někteří fanoušci si myslí, že se vyskytla i v epizodě Luna Eclipsed... to ovšem nebyla ona, ale jenom její předělaný model, který představuje jiného poníka.

Ovšem mezi fanoušky jsi získala sympatie a fanoušci chtějí, aby se ukázala i v jiných epizodách a s větším prostorem.

Octavia

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář