Jdi na obsah Jdi na menu

Informace

26. 7. 2013

Vzhled

Apple Bloom je mladou klisničkou se žlutou barvou srsti. Její rudá, až lehce narůžovělá hříva i ocas na ní jenom září. Mladá slečna miluje mašličky, a proto ji vždy můžeme vidět s velkou růžovou mašlí, kterou má připnutou v hřívě těsně za ušima. Dalo by se říct, že Apple Bloom má dvoubarevné oči. Velmi často můžeme vidět její oči zlatě zbarvené, postupně přechází do růžové barvy.
Znaménko Apple Bloom zatím nemá.

Rodina a přátelé

Apple Bloom je mladší sestřičkou Applejack a Big McIntoshe, kteří ji milují a dohlížejí na ni. Jakmile ani jeden z nich nemá čas, hlídá Apple Bloom její babička Smithová, která ji velmi ráda vypráví nějaké ty historky. Apple Bloom má i zhruba stejně starou sestřenku Babs Seed. Ta ale žije v jiném městě (Manehattan), a proto se s ní může vidět jen velmi vzácně.
Ze všeho nejraději si ale hraje se svými nejlepšími kamarádkami Scootaloo a Sweetie Belle se kterými téměř každý den prožívá nějaké to dobrodružství.

V seriálu

Jelikož Apple Bloom ani její kamarádky stále ještě nemají své znaménko, založili si společně klub „Cutie Mark Crusaders“ (podle českého překladu „Znamínkoví křižáci“), ve kterém může být kdokoliv, kdo stále hledá svůj skrytý talent a chce tak získat své znaménko. Prozatím má ale klub pouze čtyři členy (Apple Bloom, Scootaloo, Sweetie Belle a Babs Seed).
U Apple Bloom bylo v seriálu několikrát poukázáno, že její skrytý talent je v opravování a tvoření věcí. V osmnáctém díle první série dokonce neměla daleko k tomu, aby svůj talent odhalila. Sama si to ale neuvědomuje a stále hledá talent někde jinde.